Çarpışma dizisinde Adalı ve babası Cansız arasında bir savaş başlıyor!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 12. bölümünden itibaren Adalı ve Cansız savaşıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
28 Şubat 2019 - 11:47
Yeni Bölüm

Başrollerinde Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı, Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 12. bölümünde Kadir Adalı ve babası Cansız'ın savaşına sahne olacak. 

Hiç görmediği ve tanımadığı babasının, eşi ve çocuğunun ölümünden sorumlu olan Cansız olduğunu öğrenen Kadir'in, Cansız'la mücadelesi izleyenleri ekran başına kilitleyecek. 

19-02/28/adali.png

Çarpışma 12. bölümünde: Kadir, kızı ve eşinin öldüğü patlamanın Cansız tarafından planlandığını öğrenir, artık bütün öfkesini ona yöneltmiştir. Kadir ile Zeynep ve Kerem ile Cemre arasındaki duygusal kırılmaların seyrini ise, bir tarafta Zeynep’in diğer tarafta Kerem’in atacağı adımlar belirlerken hepsini belli sınavlar bekler. 

Cansız, Veli’nin canını, büyük nefret duyduğu Kadir’i, kendisine ölü ya da diri getirmesi şartı ile bağışlamıştır. Veli, Kadir'i yakalamak için planlar yaparken, Kadir de Veli’yi yakalayıp, Cansız’a ulaşma planı yapar. 

19-02/28/screenshot_2.png

Adalı'nın gerçek adı Yusuf...

Veli'yi yakalayıp etkisiz hale getiren Adalı, annesi Asiye'ye öldü denilmesinin nedenini ve neden sakladığının hesabını sorar. Veli'nin annesiz olduğunu ve Asiye'nin kendisini evladı gibi sevdiğini söylemesi üzerine sinirlenen Adalı, "Sen kim olduğunu bile bilmiyorsun" sözleri ile şaşırır. Gerçek adını bildiğini söyleyen Veli, "Senin adın Yusuf!" diyerek herkesi bir kez daha şaşırtır. 

Kadir'in Yusuf olarak annesine ulaşacağı planlar da hazırlanırken, Adalı'nın Cansız'a olan öfkesi an ve an artar. O sırada Cansız'a olan mesafesi de gitgide daralmaktadır. 

Cansız ve Kadir Adalı'nın karşılaşması ise yepyeni bir savaşın başlangıcı olacaktır. 

Adalı Veli'den hesap soruyor:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin