Çarpışma dizisinde Cem Karaca'nın şarkısının sansürlenmesine oğlundan sert tepki!

Çarpışma dizisinde Cem Karaca'nın "namus belası" şarkısına yapılan sansür, sanatçının oğlunu çıldırttı. İşte detaylar...

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 13:53
Magazin

Başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı, show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın son bölümü yine heyecanı yükseltti. 

Türk rock müziğinin usta sanatçılarından Cem Karaca’nın ‘Namus Belası’ adlı şarkısı, Çarpışma dizisinde Kerem ve Kadir’in, Yakup’un adamlarıyla yaptığı kavga sırasında çalarken, şarkıya sansür uygulanması dikkat çekti. 

19-02/04/arpisma.png

Sanatçı Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, söz konusu sansürle ilgili, “Sizler harbiden gerizekalısınız. Yıllarca sansürle mücadele ettik demek hala mücadeleye devam” ifadeleriyle tepkisini sert bir şekilde gösterdi. Ünlü şarkıda geçen “Yüz bin kere tövbe eder yine şarap içeriz” kısmının sansürlenmesine Emrah Karaca tepkisini şöyle gösterdi:

19-02/04/emrah-karva.png

"Sansür yıllarca sanatçılar için sorun oldu! Tek kanallı ülkede yasaklı olmak bu sanatçılar için zaten çok zordu, bunları aştık sanıyorduk birilerinin sansür uyguluyor olma düşüncesi bile çok irite edici. Dizilerde ve filmlerde bu şarkılar yaşıyor ve yaşamaya devam edecek." 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin