Payitaht ve Halka'nın yapımcısı Es Film'den Kenan İmirzalıoğlu'na yeni proje teklifi!

Payitaht Abdülhamid ve Halka gibi sevilen dizilere imza atan Es Film Kenan İmirzalıoğlu ile anlaşmak istiyor... İşte detaylar!

Nurşah
04 Şubat 2019 - 13:40
Gündem

TRT 1 ekranlarında cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Payitaht Abdülhamid ve salı günlerinin sevilen dizisi Halka'nın yapımcısı Es Film'den televizyon ekranlarının başarılı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'na yeni bir proje için teklif gittiği söyleniyor... 

19-02/04/kenan-imirzalioglu-yeni-dizi.jpg

Kenan İmirzalıoğlu'na yeni proje teklifi!

Son olarak Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve beklenen reytingi alamadığı gerekçesi ile erken final yapan Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizide başrolde yer alan Kenan İmirzalıoğlu sessizliğini koruyor. Geçtiğimiz sene yayınlanan dizisinin ardından başarılı ismin yeni projesi de en çok merak edilenler arasında yer alıyordu...

19-02/04/kenan-imirzalioglu-es-film-2.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye ise TRT 1 ekranlarında başarılı dizilere imza atan Es Film Kenan İmirzalıoğlu'na teklif götürdü... Başarılı ismin kod adı Arıza adlı drama projesi için gönderilen teklifin ardından hikayeyi beğendiği söyleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin