Özge Özpirinççi'nin başrolde olduğu Kadın dizisinin yeni bölümünde büyük tehlike!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'da tehlikeli bir bölüm izleyenleri bekliyor.

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 12:49
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya gibi oyuncuların da başarılıyla eşlik ettiği Kadın dizisi, bu hafta 48. bölümü ile ekranlarda olacak. Her bölümü ayrı bir duygu yaşatan Japon uyarlaması Kadın dizisinin 48. bölümü, tehlikeli anlarla korku dolu anlar yaşatacak. 

19-02/04/kaidn-1.png

Kadın dizisi 47. bölümde, Sarp, Bahar ve çocukların olduğu gizli eve Pırıl ve çocukların gelmesi gerginlik dolu anlar yaşanmasına neden olmuştu. 48. bölümde ise Pırıl'ın da dahil olduğu kahvaltı masasında, Nisan Arif'i aramak istiyor. Telefonların bozuk olduğunu ve bu yüzden arayamayacaklarını söyleyen Sarp'a ise, Doruk'un telefonların çalıştığını ortaya çıkarması sorun yaratıyor. 

Telefonların çalıştığını öğrenen Bahar ise soluğu Arif'i aramakta alıyor. Sonrasında ise Sarp'ın soruları ile karşılaşıyor. Sarp'ın "Neden onu aradın, kim bu Arif?" sorusuna, "Sanane" cevabını veren Bahar, Sarp'ın üstelemesi üzerine "Sanane, ben sana soruyor muyum Pırıl'la ikizleri normal yolla mı yoksa tüp bebekle mi yaptınız diye? Sormuyorum. Neden? Çünkü beni ilgilendirmiyor. Arif de seni ilgilendirmiyor. O yüzden sanane!" cevabını veriyor. 

19-02/04/piril.png

Sarp, Bahar ile Arif'in arasındaki ilişkiyi çözmeye çalışırken, Pırıl da kendisini daha önce okul bahçesinde gören Bahar'dan kendisini gördüğünü Sarp'a söylememesini rica ediyor ve bunu kendisinin söyleyeceğini söylüyor. Ancak Bahar'ın "bilmesine gerek yok" cevabına oldukça şaşırıyor ve nedenini soruyor. Bahar'ın "çünkü kocanı istemiyorum" sözleri ise Pırıl'ı daha da şaşırtıyor. 

Kadın dizisi 48. bölümde büyük tehlike!

19-02/04/zge.png

Nezir'in Sarp'ın peşinde olması nedeniyle iki ailesini de güvenli eve taşıyan Sarp, bir şekilde yerini belli ediyor ve Nezir'in adamları eve geliyorlar. Nisan ve Doruk arabanın içerisindeyken hızla gelen arabanın, çocukların olduğu hareketsiz duran araca çarptığı anlar, Bahar'ın çocuklarına koşmaya çalışması ile son buluyor. Doruk ve Nisan'a ne olacak? 

19-02/04/kubra.png

Hepsi ve daha fazlası için salı akşamı Fox ekranlarını açmayı unutmayın.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin