Vatanım Sensin'in yıldızı Bergüzar Korel sesi ve şarkılarıyla Arap dünyasını fethedecek!

Başarılı ve güzel oyuncu Bergüzar Koral, bu kez sesiyle göz doldurmaya gidiyor.

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 11:19
Magazin

Başarısı, güzelliği ve duruşuyla oldukça beğenilen oyuncu Bergüzar Korel, yeni bir çalışma alanına geçiş yapıyor. En son, eşi Halit Ergenç ile başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin adlı dizide rol alan Bergüzar Korel'in, son dönemde şarkıcılık kariyerine ağırlık vereceği bir organizasyonda yer alacağı ortaya çıktı.

19-02/04/berguza.png

2016 yılında Sezen Aksu şarkılarını yorumladığı bir albüm yapan Bergüzar Korel, geçen aylarda da Gala Modern ve ÇEV Sanat’ın gecelerinde şarkı söylemesi ile art arda sahne teklifleri almaya başlamıştı. 

Rol aldığı Binbir Gece gibi diziler Arap ülkelerinde de oldukça beğenilen ve sıkı takip edilen Bergüzar Korel'e ilk teklifler, yine Arap ülkelerinden geldi. Posta gazetesinin haberine göre: dizilere bir yıl ara veren Bergüzar Korel, Dubai başta olmak üzere Arap şehirlerindeki bazı kulüplerde ve özel organizasyonlarda sahne alacak. 

Bergüzar Korel kimdir?

19-02/04/bergu.jpg

27 Ağustos 1982 doğumlu olan başarılı oyuncu, .ocukluğunu Ulus'ta geçirdi. Bergüzar Korel, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamladı. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca bir çok oyun ve kısa filmde yer oynadı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuva-i Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks'in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht'in workshop çalışmalarına katıldı. İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan "Kırık Hayatlar"da aldı. Binbir Gece, Muhteşem Yüzyıl ve Vatanım Sensin dizileri ise kariyerinde zirveye ulaşmasını sağladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin