Cansu Dere'den Netflix dizisi açıklaması geldi! Güzel oyuncunun yeni dizisi hakkında...

Netflix dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolde yer alacağı söylenen Cansu Dere en sonunda konu ile ilgili açıklamada bulundu!

Nurşah
04 Şubat 2019 - 10:53
Gündem

Geçtiğimiz senelerde ekrana gelen Ezel dizisinde başrolde yer alan Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu'nun yıllar sonra bir Netflix projesinde birlikte rol alacağına ilişkin çeşitli iddialar gündeme gelmişti. Başarılı iki ismin hayranlarını heyecanlandıran bu haberlerin ardından Cansu Dere'den konu ile ilgili ilk açıklama geldi!

19-02/04/cansu-dere-netflix-dizi.jpg

Cansu Dere Netflix dizisinde mi oynayacak?

Ezel, Anne, Şahsiyet gibi sevilen dizilerde rol alan Cansu Dere'nin yeni bir dizi ile ekrana geleceği son günlerde en çok konuşulanlar arasında yer alıyordu. Güzel oyuncunun Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte bir Netflix projesinde rol alacağı da sıklıkla gündeme gelen iddialardan birisi idi... Son olarak geçtiğimiz sene Haluk Bilginer ile kamera karşısına geçen Cansu Dere geçen gün Burçin Terzioğlu ile objektiflere yakalandı. Başarılı oyuncu kendisine yöneltilen Netflix sorularına ise "Hiç öyle bir şey yok. Başka bir işle flört aşamasındayız." cevabını verdi...

19-02/04/cansu-dere-yeni-dizi-tv8.jpg

Cansu Dere'nin yeni dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Yeni iddialara göre televizyon ekranlarının sevilen yüzü başarılı oyuncu Cansu Dere Tv8 ekranlarında yayınlanacak yepyeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmayı planlıyor. Dizinin yapımcılığını ise Fatih Aksoy'un üstleneceği konuşulanlar arasında...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin