3 Şubat 2019 Pazar reyting sonuçları! Kardeş Çocukları dengeleri değiştirdi!

03 Şubat 2019 Pazar reyting sonuçları duyuruldu. Savaşçı, Elimi Bırakma, Bir Litre Gözyaşı, Kardeş Çocukları reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
04 Şubat 2019 - 10:37
Reyting

03 Şubat 2019 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Günün iddialı yapımları Savaşçı ve Elimi Bırakma, final bölümüyle son kez ekranlara gelen Bir Litre Gözyaşı ve Star TV'nin ses getiren yeni dizilerinden Kardeş Çocukları reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

03 Şubat 2019 reyting sonuçları (Total)

19-02/04/3-subat-2019-total-reytingler.jpg

03 Şubat 2019 reyting sonuçları (AB)

19-02/04/3-subat-2019-ab-reytingler.jpg

KARDEŞ ÇOCUKLARI 2. BÖLÜMÜYLE GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu'lu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizi Kardeş Çocukları ikinci bölümüyle hem total hem de AB'de dizilerin zirvesine çıktı.

Genel klasmanda Survivor Türkiye Yunanistan'ın ardından her iki kategoride 2. sırada yer alan yapım ilk bölümünde elde ettiği izlenme oranlarıyla beklentileri yükseltmişti.

Twitter'da #Bizimİhanetimiz bölüm etiketinin kullanıldığı dizi, dün akşam kısa sürede Trend Topic listesine de girdi.

19-02/04/kardes-cocuklari-2-bolum-fotograf.jpg

SAVAŞÇI İSTİKRARLI GRAFİĞİNİ KORUYOR!

Tim, kılıcını düşmanları için biliyor! Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 61. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde Survivor Türkiye Yunanistan ve Kardeş Çocukları'nın hemen ardından 3. sırada yer alırken geçtiğimiz haftaya kıyasla izlenme oranlarını yukarı çekerek dikkat çekti.

AB'de 6. sırada günü tamamlayan dizi, Twitter'da #dağlarınerleri etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine de girdi.

19-02/04/savasci-61-bolumden-kare.jpg

ELİMİ BIRAKMA AB'DE DAHA İYİ GİDİYOR!

TRT1'in çok izlenen dizisi Elimi Bırakma, 27. bölümüyle AB kategorisinde Survivor Türkiye Yunanistan, Kardeş Çocukları ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun ardında 5. sırada günü tamamladı.

Twitter'da #KavuşmaZamanı etiketiyle gece boyunca çok konuşulan dizi tüm kişilerde ise 7. sırada kendine yer bulabildi.

19-02/04/elimi-birakma-27-bolumden-kare.jpg

BİR LİTRE GÖZYAŞI VEDA ETTİ!

"Ben bu mucizenin yarım kalmasına izin vermeyeceğim Mahir! Seni bir daha kaybetmeyeceğim..." Kanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisi dün akşam 15. ve final bölümüyle ekranlardaydı.

Dizi, tüm kişilerde 14.; AB'de 18. sırada kendine yer bulurken izlenme oranlarının bir türlü istenilen seviyeye çıkamamasından dolayı erken final yapmak zorunda kaldı.

19-02/04/bir-litre-gozyasi-15-bolum-fotograf.jpg

"Elimi Bırakma" 28. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin