Survivor Hasan ve Mehmet Yılmaz Ak Halka dizisinin kadrosuna katıldı!

2015 yılında Survivor yarışmacısı olan Hasan Yalnızoğlu Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 10:25
Magazin

Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından olan ve yayınlandığı her dönemde reyting listelerinde yüz güldüren Survivor'ın 2015 yılı yarışmacılarından Hasan Yalnızoğlu; Serkan Çayoğlu, Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu.

19-02/04/hasan.jpg

‘Payitaht Abdülhamid’ dizisine imza atan ES Film’in TRT için çektiği ikinci proje olan Halka'nın güçlü oyuncu kadrosuna Hasan Yalnızoğlu "Çağatay Erkmen" karakteri ile katılırken, Mehmet Yılmaz Ak da Çağatay'ın sağ kolu "Özcan" karakteri ile katılacak. 

19-02/04/halkaaa-1549265930.png

Halka örgütünün tepesindeki isim Cengiz Erkmen’in oğlu olan Çağatay ile sağ kolu Özcan'ı canlandıracak olan dizinin yeni oyuncuları, Halka dizisinin 6. bölümünden itibaren ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin