Söz dizisinin Ateş'i Eren Vurdem geri mi dönüyor? Söz 68. bölüm çok şaşırtacak!

Söz dizisinde Ateş karakterini canlandıran Eren Vurdem'in diziden ayrıldığı iddiaları yalan çıktı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 10:10
Yeni Bölüm

Kadrosunda Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik ve Aytaç Şaşmaz gibi başarılı oyuncularının yer aldığı, Star ekranlarının sevilen dizisi Söz'ün yeni bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. 

Geçtiğimiz bölümlerde Eren Vurdem'in canlandırdığı Ateş'in öldüğü ve bir ceset torbası ile taşındığı görüntüler henüz izleyicideki etkisini kaybetmemişken, bu kez de Ateş'in bilmediği bir yerde bir anda uyandığı ve yanında karısı ile kızı olduğunu iddia eden kişilerin olduğu fragman herkesi şaşırttı. 

19-02/04/melis.png

Ateş'in nişanlısı Nazlı'nın, öldüğü sandığı ve acısını çektiği Ateş ile karşılaştığı sahnedeki şaşkınlığı büyük ilgi çekti. Ancak Ateş'e kendisini kızı ve eşi olarak tanıtan kişilerin kim olduğu ve neden bunları söyledikleri de büyük merak konusu oldu.

Eren Vurdem'in canlandırdığı Ateş karakteri, Söz dizisi 66. bölümde öldü denilerek büyük tepki almıştı. 68. bölümde Ateş'in geri dönmesi bir plan mıydı yoksa izleyici isteği miydi bu konu da merak edilenler arasında. 

19-02/04/ates.png

Eren Vurdem Söz dizisinde!

Söz dizisi 66. bölümde öldü denilen, herkesi üzüntüye boğan ve ceset torbası ile taşınan Ateş karakteri yani Eren Vurdem, Söz dizisi 68. bölümde yeniden ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin