Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ menemen yaptı ortalık karıştı!

Show Tv ekranlarında izleyenleriyle buluşan sevilen dizi Çarpışma, heyecan dolu bölümleriyle yoluna devam ederken, Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Adalı'nın menemen yaptığı sahne ortalığı karıştırdı.

Merve Mutlu
14 Aralık 2018 - 16:22
Magazin

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un rol aldığı, Show Tv ekranlarında izleyenleriyle buluşan sevilen dizi Çarpışma'da bu hafta heyecan dolu gelişmeler yaşandı.

Adalı ve Veli arasındaki bağlantının açıklandığı, Adalı'nın bir zamanlar Zeynep'e aşık olduğu ve Veli'nin bu yüzden Zeynep'i kaçırdığı Çarpışma 4. bölümünde, Adalı'ya hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ'un menemen yağtığı sahne olay yarattı.

18-12/14/kivanc-menemen.png

Büyük bir ustalıkla soğanları, domatesi, biberi doğrayan Tatlıtuğ’un hayranları, Tatlıtuğ'un bir marifetini daha görünce çok şaşırdılar. Zeynep ve Kadir, mutfakta menemen yaptığı sahne çok konuşulurken bir tartışmanın daha fitili yeniden ateşlendi.

Menemen soğanlı mı olur soğansız mı..?

18-12/14/menemen.png

Daha önce Çocuklar Duymasın adlı dizide gündem olan ve yoğun bir şekilde tartışılan menemen konusu yeniden gündem oldu. Çukur ve Söz dizilerinde de bu tartışma devam etmişti. 

Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kadir ile Elçin Sangu’nun canlandırdığı Zeynep karakterleri arasındaki menemen konuşması, bu meselenin yeniden alevlenmesini sağladı. 

Adalı, “Bu dünyada hiçbir insan evladı bana soğansız menemen yaptıramaz” diyerek tarafını belli ederken, Zeynep ile Kadir’in birlikte menemen yapması eğlenceli anların da yaşanmasını sağladı.

İşte Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un menemen yaptığı o sahne..

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin