Gülperi Bedriye kimdir?

Show ekranlarının sevilen dizisi Gülperi, konusuyla olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Gülperi'nin Bedriye'si kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
14 Aralık 2018 - 16:44
Yeni Bölüm

Show ekranlarının sevilen dizisi Gülperi, konusuyla olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Gülperi'nin Bedriye'si kimdir? Gerçek adı nedir?

Gülperi Bedriye kimdir?

18-12/14/aleyna-ozgecen-kimdir.jpg

İkiz kardeşi Hasan ve küçük kardeşi Can ile birlikte mutlu bir şekilde annesi Gülperi ve babası Eyüp'le büyüyen Bedriye'nin hayatı, babasının ölümüyle tepetaklak olur. Başlarına gelen her şeyden babasını sorumlu tutan Bedriye'ye göre, babası yanlış bir karar alarak onları yalnız bırakmıştır. Annelerinin hapse girmesiyle de annesi Gülperi'nin de onları bıraktığını düşünür. Artık onun için güvenilecek tek kişi onlara sahip çıkan toprak zengini dedesi Yakup Taşkın'dır. 

Para ve gücün, mutluluk ve huzur ve huzur verdiğine inanan Bedriye, Gülperi'yi bu nedenle hayatlarında istemez. Ancak gerçekleri öğrendikten sonra o da annesi Gülperi'nin yanında olacaktır. 

Gülperi dizisinde Bedriye karakterini Aleyna Özgeçen canlandırmaktadır. 

Aleyna Özgeçen kimdir?

18-12/14/bedriye-gulperi.jpg

2003 doğumlu Aleyna Özgeçen, lise eğitimine devam etmektedir. Nuran Zengin Manager Casting Oyunculuk Atölye'de 1 yıl kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Yüz Yıllık Mühür dizisi ile yaşamış; Show Tv ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisinde Bedriye karakterini canlandırmaktadır. Çok ses getiren Müslüm filminde de Cedye karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin