Hakan: Muhafız Memo (Cankat Aydos) kimdir?

Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector bugün itibarıyla yayınlandı! Dizinin oyuncuları da oldukça merak ediliyor. Hakan: Muhafız Memo (Cankat Aydos) kimdir?

Nurşah
14 Aralık 2018 - 17:00
Yeni Bölüm

Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı fantastik türdeki ilk Türk Netflix dizisi başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile de dikkat çekiyor. Hakan: Muhafız Memo karakterini canlandıran genç oyuncu Cankat Aydos kimdir?

18-12/14/the-protector-memo.jpg

Hakan: Muhafız Memo kimdir?

Memo, Hakan'ın en yakın arkadaşıdır. İkili birlikte bir dükkan açmak ve yaşam standartlarını değiştirmek için çabalamaktadır. Hakan'a sadık bir karakter sergilemektedir... Hakan: Muhafız Memo karakteri genç oyuncu Cankat Aydos tarafından canlandırılmaktadır...

 18-12/14/hakan-muhafiz-memo.jpg

Cankat Aydos kimdir?

12 Kasım 1992 tarihinde dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 26 yaşındadır. Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur..

Genç isim günümüze dek çeşitli sinema ve dizi projeleri ile izleyici karşısına çıkmıştır. Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu adlı dizide Selim karakterini canlandıran Cankat Aydos'un son projesi ilk Türk Netflix dizisi (The Protector) Hakan:Muhafız'dır...

18-12/14/cankat-aydos-kim.jpg

Cankat Aydos dizileri

-Behzat Ç.
-Maral
-Arkadaşlar İyidir
-Bir Deli Sevda
-Hayati ve Diğerleri
-İnsanlık Suçu
-The Protector

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin