Çarpışma dizisinin Cemre ve Kerem ikilisi CemKer olarak trend listesine girdi!

Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın yeni gözde ikili Cemre ve Kerem oldu.

Merve Mutlu
23 Ocak 2019 - 15:47
Magazin

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı, show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma, ilgiyle izlenmeye ve takipçilerini artırmaya devam ediyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir Adalı ve Elçin Sangu'nun canlandırdığı Zeynep karakterlerinin geçmişe dayalı ilişkisi ve Kadir'in Zeynep'e olan zaafı nedeniyle ikilinin beğenilmesinin ardından, yeni atak Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'tan geldi. 

19-01/23/cemker.png

Çarpışma dizisinde Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Kerem karakteri ile Melisa Aslı Pamuk'un canlandırdığı Cemre karakterlerinin yeni yeni başlayan yakınlaşmalarının ardından, dizinin takipçileri sosyal medyada CemKer'i konuşmaya başladı. 

Çarpışma dizisinde: Genç yaşında 5 yıl hapiste yatan, Kadir'i hem mahalledeki ağabeyi, hem de tribündeki idolü olarak gören, kendine bir aile yaratmak ve özlemini duyduğu bütün duyguları bu ailede yaşamak isteyen Kerem, Meral ile birlikte idi. Ancak Meral'in (Merve Çağıran) istediği hayatı kısa yoldan elde etmek için, Kerem içeri girdikten sonra Yakup'un ilgisini geri çevirmemesiyle, hırslarıyla ve planlarıyla Kerem'in içinde boşalttığı yeri Cemre doldurmaya başladı.

CemKer çifti, Çarpışma izleyicilerinden gördüğü büyük ilgiyle, beğenildiğini gözler önüne sermiş oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin