Çarpışma dizisinin ödülünü Alperen Duymaz aldı!

Show Tv'nin sevilen dizisi finalinin ardından ödül almaya devam ediyor.

Merve Mutlu
29 Ağustos 2019 - 10:11
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Onur Saylak'ın başrolleri paylaştığı, Show TV'nin tek sezonluk butik dizi projesi Çarpışma geçtiğimiz sezonun ortasında sarsıcı bir finalle ekran macerasını noktalamıştı. 

19-08/28/arpismaaa-1567002423.jpg

Güney Kore'de gerçekleşen 14. Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde En İyi Dizi kategorisindeki adaylardan biri de Çarpışma dizisiydi. Başarılı oyunculuk performansları ve etkileyici hikayesi ile izleyicilerden tam not alan dizi, ödül töreninden eli boş dönmedi. 

Dizide Kerem karakterini başarıyla canlandıran başarılı ve yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz da ödül törenine katılan isimlerdendi. 14. Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde En İyi Dizi ödülü Çarpışma dizisinin oldu. Güney Kore’nin başkenti Seul’e giden oyuncu, Çarpışma dizisi adına ödülü aldı. 

19-08/28/alp.png

Ödül töreninin ardından sosyal medyada bu konuda konuşan Alperen Duymaz, "Selamlar. Zayıf İngilizcem ve ilk defa ödül almak için sahnede oluyor olmamın heyecanı beni de en az sizler kadar güldürdü ve hırslandırdı. Dil konusunda elimden gelenin fazlasını yapacağım önce kendime sonra sizlere söz veriyorum. Her şeye rağmen desteklerini esirgemeyenler için ne desem az. Umarım oynadığım bir dizinin beğenilmesi sebebiyle kendimi; içinde bulunduğum kültürü en iyi şekilde yansıtmak için tekrar gelirim. Yine de anlamak ve anlatmak için ortak olan en büyük tarafımız duygularımız, anlayışımız. Hoşçakalın." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin