Arka Sokaklar'a yeni sezonda üç yeni oyuncu! Gamze Topuz kadroda!

Sevilen dizi Arka Sokaklar'ın kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı! İşte yeni sezon detayları...

Nurşah
28 Ağustos 2019 - 17:29
Gündem

Kanal D ekranlarının uzun soluklu sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni sezonda da izleyicisinin karşısında olmaya devam edecek. İlgiyle takip edilen dizinin yeni sezonunda kadroda üç yeni isim ile tanışacağız!

19-08/28/arka-sokaklar-dizisine-yeni-oyuncular.jpg

Arka Sokaklar kadrosunda üç yeni isim

Ekran macerası uzun süredir başarı ile devam ettiren Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın yeni sezon bölümleri için sayılı gün kaldı! Eylül ayı içerisinde izleyicisinin karşısında olması planlanan dizinin kadrosuna üç yeni isim de dahil oldu!

19-08/28/arka-sokaklar-yeni-sezon-oyunculari.jpg

Yeni sezon çekimleri son sürat devam ederken dizinin oyuncu kadrosunda genç isimler Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü'yü izleyeceğiz. İkili, ekibe katılarak Arka Sokaklar'ın hikayesini zenginleştirecekler.

19-08/28/gamze-topuz-arka-sokaklar.jpg

İki ismin yanında Arka Sokaklar'ın kadrosunda Gamze Topuz da yer alacak. Son olarak Erkenci Kuş dizisinde konuk oyuncu olarak izlediğimiz Gamze Topuz, Arka Sokaklar'da Savcı Ceyda karakteri ile izleyenlerin karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin