Elimi Bırakma yeni sezon ne zaman başlıyor? Alp Navruz ve Alina Boz geri dönüyor!

Elimi Bırakma dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
28 Ağustos 2019 - 16:11
Gündem

Başrollerinde Alp Navruz ve Alina Boz'un yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma yeni sezon fragmanı ile izleyici karşısına çıktı! Geniş çaplı bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni sezon yayın tarihi de en sonunda belli oldu! Elimi Bırakma yeni sezon ne zaman başlıyor?

19-08/28/elimi-birakma-yayin-tarihi.jpg

Elimi Bırakma yeni sezon ne zaman başlıyor?

Heyecanla beklenen Elimi Bırakma dizisinin yeni sezonunda kadroda yeni isimler ve çeşitli sürprizler ile karşılaşacağız. Nihat Altınkaya, Hazal Şenel ve Buse Meral'ın da kadroya dahil olması ile zenginleşecek hikaye ilgiyle takip edilecek gibi görünüyor. Elimi Bırakma 2. sezon yayın tarihi ise en sonunda belli oldu!

19-08/28/elimi-birakma-yeni-sezon-ne-zaman.jpg

Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen yeni sezonundan ilk tanıtım ise izleyici ile buluşturuldu. Fragmanda Azra ile konuşan kız çocuğu izleyiciler tarafından merakla karşılandı. Kız çocuğunun Azra'nın çocukluğu veya kendi çocuğu olabileceğine ilişkin tahminler yapılmaya başlandı bile.

Elimi Bırakma dizisinin yeni sezonu 8 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölüm ile başlayacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Elimi Bırakma yeni sezon tanıtım fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin