Nilperi Şahinkaya, Burcu Biricik ve Barış Arduç ile Kuzgun dizisinde!

Başarılı ve güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya yeniden bir dizi ile ekranlarda olacak.

Merve Mutlu
28 Ağustos 2019 - 15:35
Yeni Bölüm

Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi ile büyük bir hayran kitlesi yakalayan, Kiraz Mevsimi dizisi ile popüleritesini devam ettiren ve şimdilerde YouTube'da Aynen Aynen adlı bir dizi için Uraz Kaygılaroğlu ile kamera karşısına çıkan Nilperi Şahinkaya, yeni sezonda televizyon ekranlarında olacak.

19-08/28/nilperi-sa.jpg

Nilperi Şahinkaya Kuzgun dizisinde! 

Başrollerini Barış Arduç ile Burcu Biricik'in paylaştığı, Hatice Aslan, Ahsen Eroğlu, İpek Erdem ve Caner Şahin gibi başarılı isimlerin de kadrosunda buluştuğu Kuzgun dizisi, nefes kesen sezon finali ile verdiği aranın ardından yeniden ekranlarda olmak için gün sayıyor. 

Dila ile Kuzgun'un büyük bir felaketle sınandığı sezon finalinin ardından gözler yeni sezona çevrilmişken, kadroya başarılı bir ismin transfer olması büyük ses getirdi. Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, Kuzgun dizisinin sosyal medya hesabında paylaşılarak müjdeli haber izleyenlere verildi. 

19-08/28/nilperi-s.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin