Çarpışma dizisinin yayın tarihi belli oldu! Merakla beklenen dizi ne zaman başlayacak?

Show Tv ekranlarının izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen dizisi Çarpışma'nın yayın tarihi belli oldu! Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun yer aldığı dizi ne zaman başlayacak?

Nurşah
13 Kasım 2018 - 09:11
Magazin

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Show Tv ekranlarının yeni dizisi Çarpışma büyük bir heyecanla bekleniyor! Geçtiğimiz gün yayınlanan fragmanın ardından dizinin yayın tarihi de belli oldu! Çarpışma ne zaman başlayacak?

 18-11/13/arpisma-ne-zaman.jpg

Çarpışma dizisi ne zaman başlayacak?

 Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın yer aldığı merakla beklenen dizi için geri sayım başladı. Son olarak Cesur ve Güzel adlı dizide Tuba Büyüküstün ile başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'un ekranlara geri döneceği yapım olan dizide oldukça başarılı isimler yer alıyor. Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi genç yeteneklerin yanında Erkan Can da dizinin kadrosunda yer alıyor. 

Son olarak Rojda Demirer'in de kadroya dahil olmasının ardından büyük bir heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi de belli oldu. Dizi, 22 Kasım 2018 Perşembe akşamı yayın hayatına başlayacak. Yayın gününde yer alan Bir Zamanlar Çukurova, Avlu gibi oldukça iddialı diziler ile yarışacak olan Çarpışma dizisi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin