Usta komedyen Cem Yılmaz'dan kahkaha tufanı estirecek bir üçleme geliyor!

Daha önce A.R.O.G., G.O.R.A. gibi usta yapımlarla izleyenlere kahkaha tufanı estiren usta komedyen Cem Yılmaz, Karakomik serisinin 3'üncü filmi Emanet'in kadrosunu açıkladı.

Merve Mutlu
13 Kasım 2018 - 11:00
Magazin

"Her Şey Çok Güzel Olacak" isimli filmle sinema sektörüne adım atan ve A.R.O.G., G.O.R.A., Pek Yakında, Arif V 216 ve Yahşi Batı gibi yapımlarıyla izleyiciyi kahkaha tufanına sokan usta komedyen Cem YılmazKarakomik serisinin 3'üncü filmi Emanet'in kadrosunu açıkladı.

2019'da Karakomik Filmler ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Cem Yılmaz, serinin üçüncü filmi Emanet'in çekimlerine başlandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

18-11/13/cem-yilmaz-1542096480.jpg

Geçtiğimiz ocak ayında Kaçamak ve 2 Arada isminde 60'ar dakikalık ve iki bağımsız hikaye ile izleyicilerinin karşısında olmaya hazırlanan usta komedyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler serisinde yer alan üçüncü filminin Emanet olduğunu daha önce açıklamıştı. Ancak filmin kadrosu henüz belli değildi ve paylaşılmamıştı. 

EMANET FİLMİNİN KADROSU

Usta komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Emanet'in çekimlerine başlandığını duyurdu. Yaptığı paylaşımda, filmde rol alacak oyuncuları da etiketleyen komedyen bu sayede film ekibini de duyurmuş oldu. Emanet filminin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Tülin Özen yer alacak.

18-11/13/cem-yilmazz.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin