Çarpışma Galip öldü mü? İsmail Demirci Çarpışma dizisinden ayrılıyor mu?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi olan Çarpışma son bölümüyle büyük soru işaretleri bırakarak dizi tatiline girdi. Çarpışma Galip öldü mü? İsmail Demirci Çarpışma dizisinden ayrılıyor mu? soruları merak uyandırdı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
28 Aralık 2018 - 17:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak ve Melisa Aslı İpek'in yer aldığı Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma, son bölümünde merak uyandıran sorularla izleyenleri baş başa bıraktı.

Birbirinden farklı 4 karakterin araçlarının bir yolda çarpışmasıyla aslında hayatlarının birbirleriyle ilişkili olması üzerine kurulan muhteşem bir senaryoyla izleyenlere heyecanlı anlar yaşatan Çarpışma dizisinin her bölümünde yeni bir sır perdesi aralanıyor. 

18-12/28/elcin.png

Çarpışma 6. bölümde neler oldu?

Ay Yapım imzası taşıyan Çarpışma dizisinin yayınlanan son bölümünde, Veli ve Kadir arasında geçmişte yaşananlar ekrana geldi. Veli'nin ailesinin nasıl katledildiği, neden yasadışı işlere bulaştığı ve Kadir'le arasındaki düşmanlığın nedenleri ortaya çıktı. İzleyenlerde merak uyandıran bu konunun aydınlatılması büyük ilgi uyandırdı. 

18-12/28/arpisam.png

Çarpışma dizisi 6. bölümde Onur Saylak'ın canlandırdığı Veli karakteri, Elçin Sangu'nun canlandırdığı Zeynep karakterinin kızını kurtarması için tek bir yol verdi: Galip'i öldürmesini istedi. 

Galip’i öldüremeyeceğini söyleyen Zeynep bir anda namlunun ucunu Veli’ye çevirdi. Zeynep tetiği çekti ama silah boş olduğu için patlamadı. Zeynep’in yaptığı bu oyun sonrası iyice çıldıran Veli, Zeynep’in boynuna sarıldı. Zeynep’in elinden silahı alan Veli, içine mermileri yerleştirip Zeynep’in silahını Galip’e çevirdi. Zeynep’in istemeyen tavrını gören Veli, adamını arayıp Zeynep’e kızının üstünden yüklendi. Kızını kurtarmak için bunu yapmak zorunda olan Zeynep ise gözyaşları için tetiğe bastı.

18-12/28/cinayet-carpisma.png

Bu gelişmeyle Veli'nin zorlaması yüzünden Zeynep kocası Galip'e 2 el ateş ederek vurdu. Çarpışma Galip öldü mü? sorusu merak uyandırırken, Çarpışma dizisinin resmi sayfasından yapılan bir Instagram paylaşımı da Galip'in öldüğü, İsmail Demirci'nin de diziden ayrıldığını doğruladı. 

18-12/28/arpisma-dszsss.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin