Çarpışma Seyfi (Barış Aksavaş) kimdir?

Çarpışma dizisinin yeni karakteri Seyfi (Barış Aksavaş) kimdir?

Nurşah
21 Şubat 2019 - 16:43
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası taşıyan dizinin oyuncuları da izleyiciler tarafından büyük bir dikkatle araştırılıyor. Çarpışma dizisinin yeni karakteri Seyfi'yi canlandıran Barış Aksavaş kimdir?

19-02/21/arpisma-seyfi.jpg

Çarpışma Seyfi kimdir?

Çarpışma dizisinde izleyeceğimiz Seyfi karakteri Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir'in emniyetten bir arkadaşıdır. Dizide dikkatleri üzerine çekecek olan Seyfi'ye Barış Aksavaş hayat verecek...

19-02/21/baris-aksavas-seyfi-1550755962.jpg

Barış Aksavaş kimdir?

1977 senesinde İzmir'de dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 42 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan 1999 senesinde mezun olmuştur. Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu İstanbul'a taşındıktan sonra ekranlarda kendisini göstermeye başlamıştır. Koçum Benim, Muhteşem Yüzyıl, En Son Babalar Duyar, Mahallenin Muhtarları, Aşkım Aşkım Aksavaş'ın rol aldığı diziler arasında yer almaktadır... Barış Aksavaş oyunculuğun yanında seslendirme de yapmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin