Çarpışma yeni bölümde neler olacak? Kadir gerçekleri öğreniyor, Cansız atakta!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadir Adalı hayatıyla ilgili yeni bir gerçeği daha öğrendi..

Merve Mutlu
07 Mayıs 2019 - 11:27
Yeni Bölüm

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/07/alperen-duymaz.png

Çarpışma 21. bölümde Kadir Adalı gerçekleri öğrenecek! Cansız atağa geçiyor.. 

Çarpışma'nın son bölümünde: Veli’nin Kadir’e, Zarif’in Cansız olmadığı yalanını söylediği ortaya çıktı ve  şüphelerinin peşinden giden Kadir, Zarif’in gerçekte Cansız olduğunu öğrendi.

Yeni bölümde ise: mezar taşını araştırma emri veren Adalı, o mezarda Yusuf Murat adının yazılı olduğunu öğrenecek. "Yusuf benim ismim, Murat kim?" diye düşünen Kadir, hastane kayıtlarından Murat'ın kim olduğunun ortaya çıktığını, 35 yıl önce 7 yaşındayken ateşli bir silahla hayatını kaybeden abisi olduğunu öğreniyor.. 

19-05/07/yusf.png

Zeynep ve Kadir'in romantik anlar yaşadığı ve birbirlerine daha da yakınlaşacağı bölümde: Zeynep'in Asiye'ye, "Ben Kadir ile yaşlanmak istiyorum. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Tek günüm onsuz geçsin istemiyorum. Ben Kadir ile evlenmek istiyorum. Ama her şeyden önce şu sırrı artık ortadan kaldırmamız lazım. Ben ona babasının Cansız olduğunu söyleyeceğim." diyerek artık bu durumu sona erdireceğini anlatıyor. 

Cansız Asiye'nin karşısına çıkıyor!

"Asiye sen oğlun için ölebilir misin?" diyen Cansız, Asiye'ye saldırıyor. Asiye'nin Cansız'ın elinden nasıl kurtulacağı ise büyük merak uyandırıyor.. 

Çarpışma 21. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin