Çarpışma Zeynep ölüyor mu? Dizi nasıl bitecek? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma bu hafta final yapıyor. Zeynep ölecek mi? Sevilen dizi nasıl bitecek sorusu da yavaş yavaş aydınlanıyor.

Merve Mutlu
27 Mayıs 2019 - 11:18
Yeni Bölüm

Başrollerinde Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Kıvanç Tatlıtuğ ve Melise Aslı Pamuk'un rol aldığı, Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma bu hafta yayınlanacak olan bölüm ile ekranlara veda edecek. 

19-05/27/kivanc-t.png

Çarpışma finalinde neler olacak? Zeynep ölecek mi?

Show ekranlarında perşembe akşamlarının yıldızı olan Çarpışma dizisi, ekranlara veda ediyor. 1 sezon yayınlanmak üzere Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin final bölümünde yaşanacakların tüyosunu, Medyatava'dan Birsen Altuntaş yazdı. 

Reytinglerdeki düşüş nedeniyle erken final yapıldığı iddiası dizi ekibi tarafından yalanlanmış hatta Tatlıtuğ da zaten tek sezonluk bir iş olacağını söylemişti. Her şekilde, Çarpışma dizisi 30 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 24. bölüm ile ekranlardaki macerasını sonlandırıyor. 

19-05/27/adali-ve-cansiz.png

Dizinin final fragmanında: Cansız'ın Zeynep'i öldürdüğü anlaşılıyor. Ölen Zeynep'in kızının Kadir Adalı himayesinde kalacağı sahnelerin duygulandıracağı final bölümünde: Veli, Zeynep'i öldüren Cansız'ı öldürecek ve eğer kendisi hayatta kalırsa hapse girecek...

Zeynep'in kızı ile veda sahnesinde; "Genç bir kız olduğunu görmek isterdim. Aşık olduğunu, mutluluktan gözlerinin dolduğunu görmek isterdim. Akşamları seninle sohbet edeceğimiz günleri hayal ederdim biliyor musun?" sözleri gözleri dolduruyor..

19-05/27/adali-cansiz-ve-zeynep.png

Çarpışma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Merakla beklenen ve final yapacak olan Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin