Çarpışma'da Adalı'nın söylediği Sarıyer Marşı

Show ekranlarının sevilen yeni dizisi Çarpışma'da Sarıyer Spor fanatiği Kadir Adalı'nın söylediği Sarıyer Marşı'nın sözleri..

Merve Mutlu
11 Aralık 2018 - 11:06
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Elçin Sangu ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Show ekranlarının sevilen yeni dizisi Çarpışma, kadrosuyla olduğu kadar konusu ve kullandığı içeriklerle de dikkat çekiyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir Adalı karakterinin fanatik bir Sarıyer Spor'lu olması da dikkat çeken öğeler arasında. Polis olmasının yanında tribün amigoluğu da yapan Adalı'nın söylediği Sarıyer Spor Marşı da merak edilenler arasında. 

18-12/11/kadir-adali-sariyer.jpg

Kadir Adalı'nın söylediği Sarıyer Spor Marşı'nın sözleri

Sanatçı Ferhat Göçer'in, Başkan Vekilliği görevini üstlendiği Sarıyer Spor Kulübü için 2016 yılında bestelediği marşı, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Kadir Adalı karakteriyle seslendirerek sevenlerini ve Çarpışma izleyenlerini hayran bıraktı.

Dizide, Sarıyer Spor için amigoluk yapan polis Kadir’e hayat veren Tatlıtuğ’un söylediği marşa Ferhat Göçer de tam puan verdi. Göçer, bu sahneyi, “Aşk, yaralıyken de söyleyebilmektir şarkını...” sözleriyle Instagram hesabından paylaşmıştı. 

İşte Sarıyer Spor Marşı'nın sözleri;

Bеyaz martıdır göklеrdе süzülеn
Lacivеrt bеyaz rеngimiz
Aşarız birliktе hеr engеli
Yanında bu büyük taraftar

İyi gündе kötü gündе yanındayız biz
Sana adanmış bu hayatlar
Sеninlе yaşayıp sеninlе ölеcеğiz
Çünkü biz Sarıyеrliyiz

Yaşa can fеda sana
Bir sana bir dе vatana
Yolun şampiyonluğa
Açık Olsun saldır Sarıyеr

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin