Çarpışma'da Kerem ve Kadir tehlikede! Ivan kimin peşinde? 18. bölüm fragmanı yayınlandı!

Çarpışma dizisi heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkacak... 18. bölüm fragmanında Kadir ile Kerem'in ayrı ayrı tehlikede olduğu sahneler dikkatleri üzerine çekiyor... Yeni karakter İvan ise kimin peşinde büyük merak konusu!

Nurşah
16 Nisan 2019 - 12:54
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası taşıyan Çarpışma dizisi 18 Nisan Perşembe akşamı nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Hem Kadir hem de Kerem'in tehlikede olduğu sahneler, izleyicilerin yüreklerini ağzına getirecek... 18. bölüm fragmanı yayınlandı!

19-04/16/arpisma-18-bolum.jpg

Çarpışma yeni bölümde neler olacak?

Dizinin her bir karakterini farklı olayların beklediği bu bölüm, heyecanlı sahneleri ile akşama damgasını vuracak. Kerem, Yakup ile Meral'in içerisinde olduğu son hızla gelen arabanın karşısında duracak. Son hızla Kerem'e yaklaşan Yakup ise arabası ile Kerem'e çarpacak. Bu çarpışmadan Kerem'in hayati tehlike alıp almayacağı da şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi...

Yeni bölümde Kadir ise otoparkta beklenmedik bir şekilde köşeye sıkıştırılacak. Rus mafyası tarafından sıkıştırılan Kadir ve Çetin bu durumdan nasıl kurtulacak ekrana gelecek olan yeni bölümde öğreneceğiz. Çetin karakterini canlandıran Beran Kotan'ın diziden ayrılacağı söyleniyor...

19-04/16/arpisma-ivan.jpg

Çarpışma'da Ivan kim?

Bulgar asıllı ünlü oyuncu İvo Arakov tarafından canlandırılan Ivan karakterinin diziye heyecan katacağı ve hikayeyi zenginleştirileceği düşünülüyor.  Veli'nin ailesinin ölümününe sebep olan Ivan, şimdi de Kadir'in peşinde... 18. bölüm fragmanında Haydar'ın Kadir'e söylediği, "Senin celladın. O adam seni infaz etmek için gelmiş..." sözleri Ivan'ın hiç de küçümsenecek bir düşman olmadığının altını çiziyor.

Çarpışma 18. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin