Çarpışma'nın Demir'i Hakan Kurtaş Kadın dizisine katıldı!

Ekranların sevilen ismi sevilen diziye dahil oldu.

Merve Mutlu
01 Kasım 2019 - 17:21
Yeni Bölüm

Başrolünde, hayata karşı çocuklarıyla birlikte tek başına mücadele veren Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinççi'nin yer aldığı Kadın dizisine bir yeni oyuncu daha dahil oldu. 

19-11/01/kadin-dizisi.jpg

Yeni başlayan sezonu, kadrodan ayrılan oyuncuları ve kadroya yeni dahil olan özel isimleri ile Kadın dizisi ekran macerasına hız kesmeden devam ediyor. Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yeni sezonunda ayrıldığı diziye Hümeyra Akbaş, Fazilet hanım karakteri ile girmiş ve dizide kilit bir rolü olduğu da dizinin tanıtımlarından anlaşılmıştı. Fazilet hanımın oğlu Raif karakteri için de Sinan Helvacı diziye girmişti. Şimdi bir yeni oyuncu daha dahil oldu. 

Hakan Kurtaş Kadın dizisinde rol alacak!

19-11/01/hakan-kurtas.png

Fox ekranlarının sevilen dizi projesinin kadrosuna son katılan isim, Cem karakteri ile Kadın dizisinin kadrosuna dahil olan Hakan Kurtaş oldu.. Dizide; Bahar ile Ceyda'nın çalışmak için iş arayışına girdiği dönemde karşılarına çıkan mafyatik bir karakteri canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin