Catastrophe 4. sezona sürpriz isimler dahil oldu!

Channel 4 kanalının ilgi gören ilişki komedisi Catastrophe'un yeni sezonuna Chris Noth ve Nat Faxon başta olmak üzere sürpriz isimler katıldı.

Channel 4 ve Amazon'un komedi dizisi "Catastrophe"un yaklaşmakta olan dördüncü sezonuna dair oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

CATASTROPHE 4. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Geçtiğimiz haftalarda Michaela Watkins'i (Casual) Rob Norris'in (Rob Delaney) kız kardeşi rolüyle kadrosuna katan dizinin dördüncü sezonunda Chris Noth (Sex and the City) ve Nat Faxon'ı (Friends From College) konuk oyuncular olarak göreceğiz.

18-07/02/chris-noth-nat-faxon.jpg

Yeni sezonun sürpriz isimleri sadece bu isimlerle sınırlı değil. Brian Gleeson (Logan Lucky, Phantom Thread), David Alan Grier (In Living Color, The Carmichael Show) ve Julie Hesmondhalgh (Happy Valley, Broadchurch) dördüncü sezon hikayesinde gözükecek diğer oyuncular.

Oyuncuların canlandıracakları roller hakkında henüz detaylı bilgi verilmiş değil.

Aynı zamanda başrolleri paylaşan Rob Delaney ve Sharon Horgan ikilisince yaratılan Catastrophe'un üçüncü sezonu 28 Şubat-04 Nisan 2017 tarihleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

18-07/02/catastrophe-channel-4.jpg

Geçmiş sezonlarda olduğu gibi 6 bölümden oluşacak 4. sezonun senaryo geliştirme ve çekim süreçleri İngiltere, Tunbridge Wells'te devam ediyor.

CATASTROPHE 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uuzun süreli ilişkilerde seks konusuna da değinecek yeni altı bölümün sene sonlarına doğru izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin