18 Haziran 2012 - 00:00

 

“Yahşi Cazibe” dizisi önceki akşam bir sürprizle sona erdi. İki yıldır yayınlanan dizinin final bölümünde Hakan Yılmaz’ın canlandırdığı Kemal karakterinin, Aslıhan Gürbüz’ün hayat verdiği Azeri Cazibe’yi seçmesi bekleniyordu.
Ancak beklentilerin aksine Kemal, eski nişanlısı Simge’de karar kıldı ve son bölümde rol almayan Cazibe, erkeklerle parası için evlenen bir kadın olarak gösterildi. İddiaya göre Gürbüz’ün, dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu ile sözleşmesini uzatmak istemeyip son bölümde rol almaması nedeniyle dizinin finali beklentilerin aksi yönünde gerçekleşti. İki yıldır iyi kalpli olarak gösterilen Cazibe’nin finalde dolandırıcı olarak gösterilmesine kızan Azeriler “Azeri kadınları namuslarına düşkündür, hani biz kardeşinizdik, kardeşliğiniz bu kadar, maddiyatın başladığı yerde kardeşlik bitiyor” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.
 
 
 
Senarist Gani Müjde konuyya ilgili şunları söyledi: “Final bölümü bize de sürpriz oldu. Biz Cazibe ve Kemal ile bebekli bir final yapacaktık. Ama yapımcı Cazibe’nin son bolüme gelmeyeceğini bildirdi. Biz de apar topar eldeki oyuncularla yeni bir mutlu son yaptık. Kemal’in Simge’yi seçmesi için de senaryo gereği büyük bir hayal kırıklığı yaşaması gerekiyordu. Bu duygusal kırılma da ancak ihanetle mümkündü. Cazibe karakterini istemeden de olsa kötü çizmek zorunda kaldık. Ben yarattım ben öldürdüm” açıklamasını yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin