CBS'in sezon ortası yayın takvimi belli oldu

CBS'in merakla beklenen sezon ortası yayın programı netleşti. Kanalın yeni dizileri Doubt, Ransom ve Training Day ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
02 Aralık 2016 - 10:50
Yeni Bölüm

CBS'in merakla beklenen sezon ortası yayın programı netleşti.

DOUBT - 15 ŞUBAT

Grey's Anatomy'den tanıdığımız Katherine Heigl'in yeni dizisi Doubt, Code Black'in ikinci sezon finalinin bir hafta sonrasında 15 Şubat'ta başlayacak.

Başarılı ve parlak zekalı bir avukat olan Sadie Ellis'in (Heigl) yakın bir zamanda cinayetle suçlanan müvekkili Billy'e (Stephen Pasquale) yakınlık duymasıyla gelişen olayları konu edinen dizide Laverne Cox (OITNB), Dulé Hill (Psych), Dreama Walker (The Good Wife), Elliott Gould (Ray Donovan) ve Kobi Libii (Alpha House) gibi isimleri de izleyeceğiz.

16-12/02/doubt-premiere-date-cbs.jpg

RANDOM - CUMARTESİ GÜNÜ DİZİSİ

Uluslararası ortak yapımcıların elinden çıkan ve Holby City'den Luke Roberts'ı başrolde göreceğimiz Ransom ise yeni yılın ilk gününde 01 Ocak'ta prömiyerini gerçekleştirecek.

Ransom, isim yapmış bir rehine müzakerecisi Eric Beaumont ve ekibini merkezine alan bir yapım. Pazar günü prömiyerini yapacak dizi ilk bölümünün ardından düzenli olarak Cumartesi akşamları ekranlara gelmeye başlayacak. Genellikle ekranlardan çekilmesine karar verilen dizilerin atıldığı hafta sonunda bu kez yeni bir dizinin başlayacak olması ilginç bir karar olarak görünüyor.

16-12/02/ransom-cast-photo-1480664561.jpg

TRAINING DAY - 02 ŞUBAT

2001 senesi yapımı meşhur Training Day filminin küçük ekran uyarlaması olan ve Bill Paxton (Big Love) ile Justin Cornwell ikilisini başrollerde izleyeceğimiz Training Day, Pure Genius'un 13 bölümlük sezonunu tamamlamasının ardından onun yayın dilimine geçerek 02 Şubat'ta bekleyenleriyle buluşacak.

Katrina Law (Arrow), Julie Benz (Defiance), Marianne Jean-Baptiste (Blindspot), Drew Van Acker (Pretty Little Liars), Christina Vidal (Code Black) ve Lex Scott Davis dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

TARİHLERİ NETLEŞMEYENLER

Kanalın yeni komedisi Superior Donuts ve Criminal Minds: Beyond Borders'ın yayın akışındaki tarihleri henüz netleşmedi. Önümüzdeki günlerde bu dizilerle ilgili duyuruların da yapılması bekleniyor.

'Training Day' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin