CBS'in yeni dizisi Superior Donuts'ı tanıyalım

CBS, daha önceden pilot bölüm siparişi verdiği Superior Donuts'ı diziye dönüştürmeye karar verdi!

Volkan Küçükel
22 Eylül 2016 - 09:00
Magazin

CBS, daha önceden pilot bölüm siparişi verdiği Superior Donuts'ı ölçtü biçti ve projeyi diziye dönüştürmeye karar verdi!

13 BÖLÜMLÜK ONAY!

TVLine'ın haberine göre; iki kez Emmy ödülü kazanmış Judd Hirsch'i hızla gelişmekte olan bir Chicago mahallesinde vurdumduymaz bir donut dükkanı sahibi olarak başrolde izleyeceğimiz dizi için 13 bölümlük sipariş verildi.

HİKAYESİ

Yarım saat süreli bölümlerden oluşacak çoklu kamera komedisinin hikayesinde ayrıca The Eric Andre Show ile tanınan Jermaine Fowler'ın hayat vereceği Hirsch'in girişimci genç çalışanı üzerine de odaklanılacak.

Dizide dükkanın huysuz sahibi (Hirsch), çalışanı (Fowler) ve dükkanın sadık müşterileri arasında yaşananları izleyeceğiz.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

David Koechner (The Goldbergs), Maz Jobrani (Better Off Ted), Anna Baryshnikov (The Mysteries of Laura), Darien Sills-Evans (Treme), Rell Battle (Key and Peele) ve Katey Sagal (Married With Children) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

CBS Entertainment Başkanı Glenn Geller konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Dizi, geçtiğimiz kış başlayan proje geliştirilme aşamasından bu yana son derece ilgimizi çekiyor.

16-09/21/superior-donuts-2.jpg

Jermaine Fowler yükselen bir genç yıldız, Judd Hirsch bir komedi efsanesi ve tüm ekip büyük komedi yetenekleriyle dolu. Komedi kuşağımızı 'Superior Donuts' ile genişletecek olmamızdan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİYLE GELİNEN SÜREÇ

Dizinin pilot bölüm siparişi aldığı ilk dönemde Hirsch'in rolünde Brian d'Arcy James (Spotlight) vardı ancak sonradan yapılan değişiklikle rol Hirsch'e geldi. Fowler ise projenin başından bu yana kadroda düşünülen bir isim.

Fowler'ın Bob Daily, Neil Goldman, Garrett Donovan, Mark Teitelbaum, John Montgomery, Michael Rotenberg ve Josh Lieberman ile birlikte yapımcı kadrosunda yer aldığı dizi CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanıyor.

DİZİ NE ZAMAN EKRANDA OLACAK?

Amerikalı tiyatro yazarı Tracy Letts'in yaratıcısı olduğu aynı isimli oyunun ekran uyarlaması olacak proje için henüz bir prömiyer tarihi belirtilmemiş olsa da dizinin CBS'te sezon ortası dönemde ekrana gelmeye başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin