Daniel Radcliffe Game of Thrones'a mı geliyor?

Harry Potter ile hayatmıza giren yıldız isimden Game of Thrones açıklaması!

Volkan Küçükel
22 Eylül 2016 - 10:00
Magazin

Harry Potter ve Westeros... Gerçek olur mu dersiniz?

HBO'nun hit dizisi Game of Thrones'un oyuncu kadrosunda şimdiye kadar birçok yetenekli İngiliz oyuncuyu izleme şansı bulduk. Harry Potter ile hayatımıza giren yıldız ismi de eminiz ki herkes bu kadro içinde görmek ister...

RADCLIFFE VE GAME OF THRONES

Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe, yaptığı açıklamada Game of Thrones'ta arz-ı endam etmeyi istediğini belirtti!

Son süreçte Imperium ve Swiss Army Man filmleriyle hayranlarının karşısına çıkan yetenekli aktör gelecek planları hakkında konuştu.

Digital Spy'a konuşan aktör geçenlerde birkaç güzel televizyon dizisi projesi okuduğunu ancak bu projelerin sözleşmelerinin kendisi için çok uzun süreli olduğunu dile getirdi.

Radcliffe konuyla ilgili yaptığı açıklamada son dönemde çok az özgür zamanının olduğunu ve bu nedenle bu tür birçok projeden uzak durmak zorunda kaldığını belirtti.

16-09/22/harry-potter.jpg

Oyuncu, kendisine yöneltilen Game of Thrones'a katılma olasılığı sorusuna ise "Çok isterim. Eğer beni getirip öldüreceklerse bunu seve seve gerçekleştiririm" cevabını verdi.

HER İKİ PROJEDE YER ALAN İSİMLER

Game of Thrones ve Harry Potter filmlerinin ikisinde de rol alan oyuncuların listesine bakacak olursak şu isimleri görüyoruz:

- Michelle Fairley
- Natalia Tena
- David Bradley
- Ciarán Hinds
- Freddie Stroma
- Julian Glover.

Bu isimlerin arasına Radcliffe de katılır mı dersiniz? Bunun gerçekleşmesini ister miydiniz?

Gelecek sene yaz döneminde ekranlara gelmeye başlayacak Game of Thrones'un yedinci sezonunun her zaman alıştığımızın aksine bu kez yedi bölümlük kısa bir sezonla karşımızda olacağını da hatırlatalım.

'Game of Thrones' 7. sezona doğru:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin