CBS'ten ilgi çekici doğaüstü bir hukuk dizisi geliyor: Bodhi

Bodhi isimli doğaüstü temalı hukuk dizisi CBS kanalı çatısı altında geliştirilmeye başlandı. Bodhi nasıl bir dizi? Konusu ne?

Amerikan ulusal kanallarından CBS doğaüstü hukuk draması "Bodhi"nin geliştirme çalışmalarına başladı.

Amazon'un Billy Bob Thornton'lı hukuk draması Goliath'ın ortak yaratıcısı Jonathan Shapiro, projenin oyuncu kadrosuna da dahil olan Greg Grunberg (Heroes) ve CBS TV Studios'un arkasında olduğu dizinin ilgi çekici konusu şöyle:

"BODHI" DİZİSİNİN KONUSU

Shapiro ve Grunberg ikilisinin senaryosunu birlikte kaleme aldıkları Bodhi'nin hikayesi; miras yoluyla babasının küçük hukuk bürosunu devralan ve sadece babasının müvekillerinin hayaletlerden oluştuğunu anlamakla kalmayıp artık onları görüp onlarla iletişim kurabildiğini keşfeden dinamik bir avukat ile ölülerin nihayet huzur içinde uyumasını sağlayacak vakaları çözmeye kalkıştığında bir çift olmaya zorunlu kalacağı kendisinden uzak kalmış dedektif erkek kardeşinin (Grunberg) maceralarını konu ediniyor.

CBS TV Studios yapımcılığında hazırlanan dizide Grunberg ve Shapiro projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Aktör, yazar ve yapımcı Grunberg dizi dünyasında Heroes (Matt Parkman), Masters of Sex (Gene Moretti), Lost (Seth Norris), The Client List (Dale Locklin), Alias (Eric Weiss) ve Felicity (Sean Blumberg) gibi yapımlarda karşımıza çıktı. The CW kanalının The Flash (Dedektif Tom Patterson) ve CBS'in Life in Pieces (Mikey) dizileri ise oyuncuyu yakın geçmişte konuk isim olarak izlediğimiz yapımlar.

18-11/21/greg-grunberg.jpg

Beyazperdede yakın geçmişte A Star is Born (Bir Yıldız Doğuyor) filminde karşımıza çıkan Grunberg'i 2019'da vizyona girecek olan Star Wars: Episode IX'da bir kez daha Snap Wexley karakteriyle göreceğiz.

Emmy ve Peabody ödüllü yazar, yapımcı ve eski ABD Savcı Yardımcısı Shapiro ise Amazon'un Goliath dizisinin David E. Kelley ile birlikte ortak yaratıcılığını yapıyor.

18-11/21/jonathan-shapiro.jpg

NBC'nin The Blacklist dizisinin danışman yapımcılığını da üstlenen Shapiro'nun Deadly Force: A Lizzy Scott Novel ve Lawyers, Liars, and the Art of Storytelling isimli kitapları da mevcut.

Bodhi'nin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin