Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 3. bölümüyle yayında!

Behzat Ç'nin yeni macerası Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi BluTV'de 3. bölümüyle yayında. Peki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. bölümde neler oldu? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 3. bölümde neler yaşanacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin konusu ne? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi oyuncu kadrosunda kimler var? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi kaç bölüm olacak? Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Volkan Usta
20 Aralık 2022 - 11:00
Viral

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ BluTV’de izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin her bölümü için özel olarak hazırlanan illüstrasyon çalışmaları da BluTV’nin sosyal medya hesaplarında büyük ilgi görüyor.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni orijinal dizisi  Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu eşlik ediyor. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.

22-12/20/cvg_behzatc_bolum3_pr.jpg

Dizinin 2.bölümünde neler oldu?

Behzat Ç. ve ekibi, gölden çıkan cesetler, Bekir Müdür’ün cinayeti ve Çaycı’nın öldürülmesi derken bir anda yoğun bir mesainin göbeğine düşer. Birbirinden alakasız görünen bu cinayetler Behzat Ç. , Hayalet ve Akbaba’yı geçmişe götürürken, beklenmedik ilişkileri de açığa çıkarır. Osman Harun’un gizlediği sırlar işlenen cinayetler arasında bazı bağlar olabileceğini ortaya koyar.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ 3. bölümüyle BluTV’de yayında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin