‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin 2. Sezon 2. Bölümü bugün yayında!

aşrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behzat Ç'nin yeni macerası Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin 2. sezonuyla yayında. Peki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezonu gelecek mi? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 8. bölümde neler oldu? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezonda neler yaşanacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin konusu ne? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi oyuncu kadrosunda kimler var? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi kaç bölüm olacak? Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Volkan Usta
14 Aralık 2023 - 11:00
Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de yayınlanan, ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezon ikinci bölümü bugün yayına giriyor.

Dizinin yeni bölümünde Başkomiser Behzat Ç. ve ekibi kayıp olan küçük kızın peşindedir. Bir yandan Ateş’in çevirdiği oyunlar diğer yandan bitmeyen cinayetler derken Başkomiser ve ekibi artık iyice sıkışmıştır.

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı güçlü ekibe geçen sezon konuk oyuncu olan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ederken bu sezon kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oldu.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken, senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ yeni bölümü bugün saat 19.00 itibariyle sadece BluTV’de yayında. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin