Celil Nalçakan ünlü isimleri ağırladı

Oyunculuğuyla olduğu kadar söylediği şarkılarla da adından söz ettiren Celil Nalçakan, özel bir mekanda sahne almaya devam ediyor. Nalçakan'ın konukları arasında geçtiğimiz hafta Somer Sivrioğlu, Gazapizm ve Sevcan Orhan yer aldı.

ozan
10 Kasım 2023 - 13:35
Magazin

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, kısa süre ara verdiği konserlerine yeniden başladı. Nalçakan'ın özel bir mekanda yer aldığı ikinci sahnesinde yine eğlence, müzik, neşe eksik olmadı.

23-11/10/0t8a9214.JPG

Ünlü oyuncuyu izlemeye gelenler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik edip, gece boyunca eğlencenin ve neşenin doruklarına çıktı.

23-11/10/0t8a0018.JPG

Nalçakan'ı izlemeye ünlü şef Somer Sivrioğlu, Gazapizm ve Sevcan Orhan da geldi. Celil Nalçakan, şarkıcı arkadaşı Sevcan Orhan'ı gecede sahneye de davet etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin