Cem Karaca'nın Gözyaşları ekibinden açıklama: "Filmimiz durdurulmadı, hâlâ gösterimde!"

İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın gibi isimleri buluşturan Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin, açılan dava nedeniyle vizyondan kalkacağı haberleri çıkmıştı. Ancak film ekibinden halen filmin durdurulmadığı ve vizyonda oldukları yönünde açıklama yapıldı. Cem Karaca'nın Gözyaşları'nın konusu ne? Cem Karaca'nın Gözyaşları vizyonda mı? Cem Karaca'nın Gözyaşları'nda kimler oynuyor? Cem Karaca'nın Gözyaşları kalkacak mı?

Türkiye genelinde gösterimde olan "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin izleyicilerle buluşmaya devam ettiği açıklandı. Dünyaca ünlü değerimiz Cem Karaca’nın hayatını beyazperdeden anlatmaya devam ettiklerini belirten film ekibi, "Filmimiz durdurulmadı, hâlâ gösterimde" dedi.

Hâlâ Gösterimde

Dava süreci kapsamında alınan tedbir kararının uygulanabilmesi için 2 Şubat Cuma gününe kadar davayı açan kişi tarafından mahkemeye 3,5 milyon TL yatırılması gerekmektedir. 26 Ocak'tan itibaren bu meblağın yatırılmamış olması sebebiyle "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin, Türkiye genelinde seyircisiyle buluşmaya ve sinema salonlarında izlenmeye devam etttiği duyuruldu.

Hatırasına Sahip Çıkma Çağrısı

Seyircileri, en yakınlarındaki sinemaya giderek Cem Karaca'nın mirasına sahip çıkmaya ve geçmişte olduğu gibi bugün de büyük ustamızı yalnız bırakmayıp sanatını desteklemeye davet eden Cem Karaca'nın Gözyaşları ekibi, "Bu mücadelede birlikte olalım ve Cem Karaca'nın hatırasını yaşatalım" diyerek çağrıda bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin