"Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmine mahkeme engeli! Yapımdan flaş açıklama!

İsmail Hacıoğlu'nun Cem Karaca'yı canlandıracağı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Peki Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin çekimleri ne zaman başlıyor? Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin kadrosunda kimler var? Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin konusu ne? Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi nerede çekilecek? Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi ne zaman vizyona girecek? İsmail Hacıoğlu kimdir? Fikret Kuşkan kimdir? Buçe Buse Kahraman kimdir?

Volkan Usta
24 Ağustos 2023 - 16:33
Kültür Sanat

Cem Karaca'nın hayat hikayesinin anlatılacağı "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmi sete çıkmıştı. İşte detaylar!

23-08/04/ismail-hacioglu-kimdir-image-df39faa0-14dd-4823-93b1-f85729ecce87.jpg

Başrolünde başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Cem Karaca‘nın hayat hikâyesinin anlatılacağı film Fikri Harika ile Aytaç Medya’nın imzası taşıyor. Yüksel Aksu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin senaryosunu ise Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık yazıyor.

23-08/04/resized_9b9a8-56175bb3zlrwq_cover.jpg

Hazırlıkları süren filme ünlü oyuncu Fikret Kuşkan'da katıldı. Kuşkan filmde Cem Karaca’nın (İsmail Hacıoğlu) babası Mehmet Karaca‘yı canlandıracak. İsmail Hacıoğlu rolü için bir süredir şan dersi aldığı öğrenildi.

23-08/04/0x0-yali-capkininin-pelosu-buce-buse-kahraman-bazen-cok-acimasizca-elestiriyorlar-1669445549023.jpg

Ayrıca genç kuşağı sevilen isimlerinden güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman'da "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmine dahil olmuştu. Kahraman, Yüksel Aksu‘nun yöneteceği merakla beklenen filmde Cem Karaca‘nın dördüncü evliliğini de yaptığı ilk eşi Semra Özgür‘e hayat verecekti.

23-08/04/4l2eiehdkes2o7j0lis-hw.jpg

Yine gelen bilgilere göre filmde yer alacak diğer bir güzel oyuncu da Melisa Aslı Pamuk olacak. Pamuk, “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde efsane rockçının eşlerinden Feride Balkan‘a hayat verecekti.

23-08/18/yasemin-yalcin-69484.jpg

Ayrıca Anadolu rock müziğinin efsane isminin annesi, ünlü tiyatrocu Toto Karaca’ya canlandıracak oyuncu da belli oldu. Role Yasemin Yalçın hayat verecekti. Filmin senaryosuna son olarak Emel Sayın‘lı sahneler de eklendi. Sayın'i ise güzel oyuncu Melisa Döngel canlandıracak.

CEM KARACA'NIN EŞİ FİLMİN DURDURULMASI İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURDU!

Sanatçının eşi İlkim Karaca’ya yapımda yer verilmediği ve film için kendisinden izin alınmadığı ortaya çıktı. Cem Karaca’nın son 7 yılını beraber geçirdiği ve kollarında vefat ettiği eşi İlkim Karaca, yaşanan bu durum üzerine yasal haklarını kullanmak için harekete geçti. 

YAPIMDAN AÇIKLAMADA GELDİ!

Kamuoyunun Dikkatine;

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya yapım şirketleri olarak usta sanatçı Cem Karaca’nın hayatını anısına yakışır bir şekilde sinemaya aktarmak, sanatçının hafızalarda yer eden şarkılarıyla birlikte hayatının, gelecek kuşaklara sinemanın benzersiz gücüyle de anlatılmasını sağlamak için çok önemsediğimiz bir yola çıktık. 

Filmimiz Cem Karaca’nın çocukluğundan başlayıp sürgün yıllarında vatandaşlıktan çıkartılmasının ardından 1987 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptığı dönemi kapsamaktadır. 

Bu süreçte Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca, filmimize danışman olarak katkı sağlamakta, bütün arşivini birinci elden bizimle paylaşmakta ve en başından beri destek olmaktadır.

Filmimizin merhum sanatçı Cem Karaca’nın anısına yakışır şekilde çekilmesi, vizyon tarihinde Cem Karaca hayranları ve sanatseverlerle buluşması için çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. 

Cem Karaca’nın hayatının beyazperdeye aktarmak üzere çalışmalarımıza başlamadan önce gerekli izinler alınmış olup tüm yasal süreçler tamamlanmıştır. Ek olarak, filmde çok özel bir yere sahip olan, belleklerde iz bırakan unutulmaz Cem Karaca şarkılarıyla ilgili de izinler alınmıştır. 

Filme konu olan tarihler;  dava açarak çekimlerin durdurulması için süreç başlatan İlkim Karaca’nın, Cem Karaca’nın hayatında olmadığı hatta Cem Karaca’yla tanışmadığı süreci kapsamaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin