Cem Özer'in en büyük başarısı şaşırttı

Daha önce beş kez evlenen Cem Özer, eşiyle katıldığı programda herkesi şaşırtan bir açıklamaya imza attı. Cem Özer ne dedi? Cem Özer kimdir?

Berfin Sengil
13 Şubat 2024 - 17:20
Magazin

Oyuncu Cem Özer, Pembe Masa programının konuğu oldu. Şimdilerde Pınar Dura ile 5. evliliğini yaşayan Özer, eşiyle katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. 

Cem Özer program Sebla Pekcan, Selin Dilmen, Esin Maraşlıoğlu ve Nurgül Yeşilçay ile yaptığı evliliklerinden bahsederken ilginç bir açıklamada bulundu.

'En Büyük Başarım Boşanmak'

Sebla Pekcan'dan Cemre ve Nurgül Yeşilçay'dan Osman Nejat isimli çocukları da bulunan Cem Özer, "En büyük başarım boşanmak. Ben 2 çocuğumun annesi ile aynı ev içerisinde eş olamadım ama boşanınca çok iyi arkadaş olduk. Çocuklarım da bu yüzden çok mutlu" ifadelerini kullandı.

'Şu An Çok Mutluyum'

Daha önceki evlilikleri için büyük bir hata oldukları imasında bulunan Özer, Pınar Dura'ya halen aşık olduklarını da kaydetti.

2017 yılında evlendiği Dura ile ilgili Cem Özer, "Pınar, Nurgül, ben ve Nejat bir araya gelip güzel vakit geçirebiliyoruz. Pınar'la şu an çok mutluyum" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin