Cem Yılmaz bu kez çileden çıktı

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddia edilen komedyen Cem Yılmaz, bu kez sert bir tepki gösterdi.

Berfin Sengil
22 Nisan 2024 - 11:00
Magazin

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreninde siyah dekolteli bir elbise giyen Serenay Sarıkaya eleştirilerin de odağı olmuştu. Eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın da dünyaca ünlü oyuncu Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşması, bu elbiseye gönderme olarak algılanmıştı.

Yılmaz bu kez de ısırılmış Acıbadem kurabiyesi fotoğrafı paylaştı. Bu da gönderme olarak algılanınca Cem Yılmaz sinirlenerek sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kurabiye de Gönderme Sanıldı

Cem Yılmaz, daha önce de kendisine yönelik tepkilerin artmasından sonra bir gözünde görme kaybı olduğu için böyle bir paylaşım yaptığını söylemişti. Ancak kurabiye de gönderme olarak düşünülünce ünlü komedyen sert bir çıkış yaptı.

"Acıbadem'deyim ama iyiyim, küçük mutluluklar" notuyla ısırılmış Acıbadem kurabiyesi paylaşan Cem Yılmaz'dan paylaşımı için açıklama geldi.

Tepki Gösterdi

Kendisine yönelik eleştirilere sosyal medya hesabından tepki gösteren Cem Yılmaz şunları söyledi:

"Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin