KÖFN'den Seda Sayan itirafı!

KÖFN grubu, Kral Müzik Youtube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu oldu. Gruptan gelen Seda Sayan itirafı ise programa damgasını vurdu.

Berfin Sengil
22 Nisan 2024 - 10:23
Magazin

“Bir Tek Ben Anlarım” ve Simge ile birlikte seslendirdikleri “Yakışıklı” şarkısı ile listelerde yer edinen KÖFN grubu, Kral Müzik Youtube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu oldu. Grup, haklarında merak edilenlerden yeni çalışmalarına sorulan sorulara samimi cevaplar verdi.

Programda, "Hanginiz daha çapkın" sorusuna KÖFN grubunun verdiği cevap şöyle oldu:

Bilge Kağan Etil, "Salman daha çapkın. Çapkınlık benim için düzenli bir ilişkim varsa olamayacak bir şey. En ufak bir flörte bile izin vermiyorum. Çok katı tek eşli modunda devam ediyorum. Hiç şikayetçi değilim" dedi.

Salman Tin ise, "Herkes kadar diyelim ya. Valla yemin ediyorum 1 senedir o taraklarda bezim çok az. Hiç uğraşmıyorum. Kişisel yolculuklarım var. Bir şeyler okuyorum. Bir yerlere gidiyorum. Çok dışarı da çıkmıyorum. Ama yaz mevsimi neler getirir bilmiyorum" diye konuştu.

'Para Verip Evde Köle Olmak İsteyenler Var'

"Sosyal medyadan enteresan mesajlar alıyor musunuz" sorusuna KÖFN grubunun verdiği cevap şuydu:

Salman Tin, "Giydiğim çorapların satışı isteniyor. Köle olmak isteyenler var. Para verip, evde köle olmak isteyen mesajlar geliyor" dedi.

Bilge Kağan Etil, "Bana öyle enteresan mesajlar gelmedi" ifadelerini kullandı.

'Seda Sayan ile Beraber Bir Şarkı Tatlı Olur'

"Farklı müzik tarzlarından şarkıcılarla ortak bir çalışma yapmayı düşünür müsünüz? Mesela Seda Sayan ile bir şarkı yapmayı ister misiniz" sorusuna KÖFN şöyle karşılık verdi:

Salman Tin, "Seda Abla ile bir şarkı yapmayı isteriz. Hatta bir iş vardı geçenlerde konuştuğumuz. Acaba Seda Abla mı olsa demiştik. Bence çok tatlı olur" diye konuştu.

Bilge Kağan Etil ise "Biz kesin sıcak bakarız bu duruma. Her şeye açığız. Ters köşe severiz" dedi.

'Sanat Dünyasının Yüzde 50’si Samimi'

"Sizce sanat dünyası samimi mi" sorusuna KÖFN şunları söyledi:

Bilge Kağan Etil, "Bence samimi değil" ifadelerini kullandı.

Salman Tin, "Yüzde 50 bence. Şimdi arkadaşlarım aklıma geliyor. Sevdiklerim, sevmediklerim. Çok 50. Şu an eski hayatımıza dönsek, liseye başlasak orada da aynı yüzde 50, aynı kompozisyon devam ediyor bence" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin