Cem Yılmaz: Defne’yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım

Bir süredir ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli ile birliktelik yaşayan Cem Yılmaz ilişkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Nurşah
28 Haziran 2018 - 17:28
Magazin

Defne Samyeli ile 2.5 aydır parmakları ısırtacak denli güzel bir birliktelik yaşayan Cem Yılmaz, Hello Dergisi ile yaptığı röportajda ilişkisinden bahsetti. 

18-06/28/cem-yilmaz-defne-samyeli.jpg

"Defne şahane bir insan."

Ülkemiz sinema ve televizyon dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Cem Yılmaz, bir süredir 46 yaşındaki güzel sunucu Defne Samyeli ile birliktelik yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde bir magazin dergisine röportaj veren başarılı isimden, ilişkisi ile ilgili beklenmedik detaylar geldi.

Cem Yılmaz ilişkisi hakkında şu açıklamaları yaptı:

Dostlardan 'aşk yaradı' gibi laflar duyuyorum. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz

18-06/28/cem-yilmaz-aciklama.jpg

45 yaşındaki başarılı komedyen Defne Samyeli'ne olan hayranlığın çok da yeni olmadığını söyledi:

Tanışıklığımız 90’lı yıllara dayanıyor. Defne’yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım, ama yakın bir arkadaşlığımız yoktu. Şahane bir insan.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin