Küçük İskender kanserle mücadele ediyor!

Şair Küçük İskender'den okurlarını üzecek hastalık haberi geldi. 54 yaşındaki başarılı isim kanserle mücadele ediyor.

Nurşah
28 Haziran 2018 - 16:00
Magazin

Günümüz Türk edebiyatının en önemli temsilcilerinden olan ve kelimeleri ile pek çok kesime ulaşan Küçük İskender'in hastalık haberi, okurlarını üzüntüye boğdu. 54 yaşındaki şaire kanser teşhisi konduğu söyleniyor. Küçük İskender'in ileri bir seviyeye ulaşan kanser hastalığını Bodrum'daki evinde sürdürülen tedavi ile atlatmaya çalıştığı da öne çıkan haberler arasında...

18-06/28/kucuk-iskender-kanser.jpg

Küçük İskender kimdir?

1997 senesinde vizyona giren Ağır Roman isimli film ile oyunculuğa adım atan Küçük İskender'in asıl ismi Derman İskender Över'dir. Oyunculuğun ardından edebiyat dünyasında da kendisini tanıtan Küçük İskender, günümüze dek pek çok edebiyat ödülü almış ve kendisine geniş bir okuyucu kitlesi oluşturmayı başarmıştır. 

Günümüz Türk şiirinin en önemli isimleri arasında kabul edilir. Küçük İskender en son İkinci Waliz isimli pek çok yazın türündeki eserini kapsayan kitabı ile okurlarının karşısına çıkmıştı..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin