Cem Yılmaz eniştesini katladı!

Komedi dünyasının enişte kayınçosu Tolga Çevik ve Cem Yılmaz zaman zaman birbirleriyle kıyaslansa da ücretleri arasındaki uçurum dikkat çekiyor.

resim yok
26 Ekim 2013 - 10:19
Magazin

Komedi dünyasının enişte kayınçosu Tolga Çevik ve Cem Yılmaz zaman zaman birbirleriyle kıyaslansa da ücretleri arasındaki uçurum dikkat çekiyor.

 

İşte detaylar:

 

Çevik bir gösteriden 25 bin lira alırken Yılmaz 200 bin lira kazanıyor.

Tol­ga Çe­vik, ‘Ko­me­di Dük­kâ­nı­’ prog­ra­mı ve gös­te­ri­siy­le son dö­ne­min en ba­şa­rı­lı ko­med­yen­le­ri ara­sın­da yer alı­yor.

 

Eşi Öz­ge Çe­vi­k’­in ağa­be­yi Cem Yıl­ma­z’­a ra­kip gös­te­ri­len Çe­vik de ka­yın­ço­su gi­bi lüks oto­mo­bil me­ra­kıy­la ta­nı­nı­yor.

 

Çe­vik, ga­ra­jın­da­ki oto­mo­bil­le­riy­le Yıl­ma­z’­ı ya­ka­la­sa da iki ko­med­ye­nin ka­zan­cı ara­sın­da­ki bü­yük fark göz­ler­den kaç­mı­yor.

 

AV­RU­PA TUR­NE­Sİ­NE ÇI­KI­YOR

Tol­ga Çe­vik, bir gös­te­ri­sin­den 25 bin li­ra ka­za­nır­ken Cem Yıl­maz, tek gös­te­ri­den 200 bin li­ra alı­yor.

 

Ün­lü ko­med­yen böy­le­ce eniş­te­si­ni 8’e kat­la­mış olu­yor. Ka­sım ayın­da Av­ru­pa tur­ne­si­ne çı­ka­cak olan Tol­ga Çe­vik, 17 gün­de  7 ül­ke ge­ze­rek Av­ru­pa­’da­ki hay­ran­la­rıy­la bu­lu­şa­cak.

 

Çe­vik, tur­ne­den top­lam 175 bin li­ra ka­za­na­cak. Cem Yıl­maz, geç­ti­ği­miz yıl çık­tı­ğı Av­ru­pa tur­ne­sin­de 56 gös­te­ri ya­pa­rak 12 mil­yon li­ra ka­zan­mış­tı.

 

EV­Lİ­LİK ŞANS GE­TİR­Dİ

2004 yı­lın­da Cem Yıl­ma­z’­ın kız kar­de­şi Öz­ge Çe­vi­k’­le ev­le­nen ün­lü ko­med­yen, Ko­me­di Dük­kâ­nı prog­ra­mıy­la hız­la zir­ve­ye tır­man­dı. Ün­lü oyun­cu o dö­nem­de rol al­dı­ğı di­zi­nin se­ti­ne İETT oto­bü­sü­ne bi­ne­rek gi­di­yor­du.[reklam]

ÇEVİK'İN KARİYERİ

Çevik, (d. 12 Mayıs 1974, İstanbul), Avrupa Yakası adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı Komedi Dükkanı adlı komedi programına ağırlık vermiştir.

1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'dan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır. BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. Bir kız (Tuna) ve bir erkek (Tan) çocuk babasıdır. Komedi Dükkanı adlı programı TRT den sonra Star TV'de 2010 - 2011 sezonunda açmıştır.15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu"adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. "Arkadaşım Hoşgeldin!" adlı Komedi Dükkanı turnesinde yer almıştır.

 

 

CEM YILMAZ'DAN İDDİALARA YANIT GELDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin