Cem Yılmaz sesiyle rakiplerine fark attı!

Cem Yılmaz sesiyle rakiplerine fark attı. Ünlü komedyenin ses verdigi 'Arı Bee' ve 'Arabalar 2' isimli animasyon filmleri toplam 1.1 milyon kisi izledi

resim yok
12 Ekim 2013 - 11:02
Magazin

Cem Yılmaz sesiyle rakiplerine fark attı.

 

Ünlü komedyenin ses verdigi 'Arı Bee' ve 'Arabalar 2' isimli animasyon filmleri toplam 1.1 milyon kisi izledi.

 

İşte detaylar:


Son yıllarda ülkemizde vizyona giren animasyon filmlere; Sezen Aksu'dan Beren Saat'e, Cem Yılmaz'dan Mustafa Sandal'a kadar pek çok ünlü isim seslendirme yaptı.

 

Cem Yılmaz'ın ses verdiği filmlerin izlenme rekoru kırdığı ortaya çıktı.

 

Yılmaz'ın seslendirdiği 2007 yapımı 'Arı Bee' isimli film, 27 haftada 464 bin kişi tarafından izlendi.

 

Ünlü komedyenin bir yarış otomobiline ses verdiği 'Arabalar 2' isimli film ise 32 haftada 690 bin kişi tarafından izlendi. Yılmaz'ın seslendirdiği iki film toplamda 1.1 milyon kişiye ulaşarak rakiplerini geride bıraktı.

 

Mustafa Sandal'ın seslendirdiği 'Uçaklar' filmi ise henüz beşinci haftasında olmasına rağmen 372 bin kişi tarafından izlenerek; Sezen Aksu'nun, Özge Özpirinççi ve Engin Altan Düzyatan'la birlikte ses verdiği, 2012'de gösterime giren 'Max Maceraları Kralın Doğusu' filmini geçti.

 

SEVGİLİSİNE FARK ATTI

Hülya Avşar, Yekta Kopan ve Kenan Doğulu gibi isimlerin seslendirdiği 'Max Maceraları Dinoterra' isimli film, 19 haftada 201 bin kişi tarafından izlenirken, Doğulu'nun seslendirdiği 'Hop filmi' 26 haftada 129 bin kişi tarafından izlendi.

 

Ünlü popçunun sevgilisi Beren Saat'in seslendirdiği 'Cesur' isimli film, 28 haftada 341 bin kişiye ulaştı.[reklam]

Saat'in, Kıvanç Tatlıtuğ ile seslendirmesini yaptıgı 'Oyuncak Hikayesi 3' filmi ise 27 haftada 337 bin kişi tarafından izlendi.

 

Beren Saat, ulastığı gişe rakamı ile sevgilisi Kenan Doğulu'yu geride bıraktı.

 

'SHREK 3' ZİRVEDE

Ata Demirer'in seslendirdigi 'Çılgın Hırsız' 2010'da gösterime girdi. Film 20 haftada 197 bin izleyiciye ulaştı. 'Shrek' çizgi film serisinde yeşil dev 'Shrek'i Okan Bayülgen, eseği ise Mehmet Ali Erbil seslendirmişti.

 

Serinin en çok izlenen filmi, 663 binle 'Shrek 3' oldu. Ünlü pop şarkıcısı Keremcem'in ördeğe, Okan Bayülgen'in ise fareye ses verdigi 'Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik' adlı animasyon da 22 haftada 132 bin kişi tarafından izlendi.

 

 

CEM YILMAZ'IN SANAT ESERLERİNE OLAN İLGİSİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin