resim yok
25 Aralık 2013 - 10:18
Magazin

Anlaşmalı boşanıyor!

Geçen hafta tartışarak evleri ayırdıkları konuşulan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çifti bir araya gelerek, anlaşmalı boşanma kararı aldı.

Cem Yılmaz'ın bomba kararı!


Dünbir araya gelerek saatlerce konuştular ve...

İşte detaylar ve dün akşam yaşananlar:

 

ANLAŞMALI BOŞANMA YOLDA!

Ünlü çift anlaşmalı olarak boşanıyor!

Geçen hafta tartışarak evleri ayırdıkları konuşulan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çifti bir araya gelerek, anlaşmalı boşanma kararı aldı.

 

KRİZİ AŞAMIYORLAR

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu'nun yakınlarından edinilen bilgiye göre çift, evliliklerinde baş gösteren krizi aşamadı.

 

BULUŞTULAR

Evde yaşanan tartışma sonrası Levent'teki ofisinde kalmaya başlayan ünlü komedyen, dün uzun zamandan sonra ilk kez eşiyle buluştu.[reklam]

ALINAN KARAR

Uzun süre konuşan ikilinin yollarını dostça ayırma konusunda fikir birliğine vardığı ve anlaşmalı olarak boşanma kararı aldıkları ileri sürüldü.

 

MAHKEMEYE BAŞVURACAKLAR

Ortak arkadaşlarının barıştırma çabalarının işe yaramadığı, Yağtu ve Yılmaz'ın önümüzdeki günlerde bir protokol hazırlayarak boşanmak üzere mahkemeye başvuracakları söyleniyor.

Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, 4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ve Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görülen Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile 2012 senesinde evlenmiş; nikâhın ardından Yağtu'nun ailesiyle Cem Yılmaz arasında gerilim yaşanmıştı.

Bu süreçte Yılmaz sessizliğini korurken Yağtu, ailesine karşı tavır almıştı.

Yağtu, Yılmaz'la nikâh masasına oturduğunda ise oğlu Kemal'e dört aylık hamileydi.

 

 

CEM YILMAZ İÇİN 10 SAAT KUYRUK BEKLEDİLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin