16 Haziran 2014 - 11:07
Magazin

Oto şov!

Cem Yılmaz, dillere destan araba koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Yılmaz, 1 milyon 200 bin liraya turuncu renkli bir Bentley satın aldı


Bu haber Cem Yılmaz'ı kızdıracak! Arabalarıyla sık sık gündeme gelen ve bu şekilde gazetelerde yer almaktan rahatsız olduğunu dile getiren ünlü komedyen, yine bir 'otomobil haberiyle' manşetlere taşındı!

 

PAHA BİÇİLEMEZ GARAJ!

Garajındaki araçları dillere destan olan Cem Yılmaz, yine büyük tutkusu için kesenin ağzını açtı.

Ünlü komedyen, önceki gün otomobil koleksiyonuna yaklaşık fiyatı 1 milyon 200 bin lira olan Bentley Continental GT Speed marka bir araç ekledi.

Turuncu renkli aracı önceki gün Etiler'de objektiflere takılan Cem Yılmaz, bundan 1 ay önce de kendisine yaklaşık 1 milyon 675 bin liraya Ferrari marka bir otomobil satın almıştı.

Porsche, Ferrari, BMW ve Mercedes gibi markalardan oluşan geniş bir otolobil koleksiyonu bulunan ünlü komedyen, yeni Bentley aracının plakasında da kendi isminden izler taşıtmayı ihmal etmedi.[reklam]

EN BÜYÜK TUTKUSU

Cem Yılmaz'ın mizah ve sinema dışındaki en büyük tutkusu kuşkusuz otomobiller. Çok değil 1 ay önce 1 milyon 675 bin liraya Ferrari F12 Berlinetta marka bir otomobil alan Yılmaz, garajındaki arabaları sürekli yeniliyor.

 

ONUN ARABASI VAR

Ünlü türkücü Ceylan, otomobil tasarımcısı Erbakan Malkoç'a özel bir araç yaptırdı. Dünyada tek olma özelliğini taşıyan aracın içi ve dışı; Ceylan'ın vücudundaki yıldız dövmesi konseptiyle işlendi. Aracın tavanındaki yıldızlarla da gökyüzü efekti yaratıldı.

Son teknolojiyle tasarlanan araç; 'ceylan' markasına özel tasarlanan logosu ve yaklaşık 7 bin Swarovski taş ile işlenerek dünyada tek olma özelliğine sahip.

Türk mühendis ve ustaların el işçiliğini taşıyan aracın iç ve dış dizaynı çok konuşulacak.

 

 

ÜNLÜ KOMEDYEN YEMEK KARŞILIĞI O PROJEDE YER ALIYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin