resim yok
30 Nisan 2011 - 00:00

Öyle Bir Geçer Zaman ki” ekibi önceki akşam Al Jamal’de eğlendi. Cemile'yi bu haliyle görenler şaşırdı.

 

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki” ekibi önceki akşam Al Jamal’de eğlendi.
 
Dizinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya  ise gecenin sonunda kapıda bekleyen gazetecilere “Delikanlı gibi ön kapıdan çıktım” dedi.
 
Mekandan eşiyle ayrıldı
Kanal D’nin sevilen dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”nin ekibi, başarılarını Al Jamal’de kutladı. Oyuncular ve teknik ekibin bir arada geç saatlere kadar eğlendiği geceyi en son noktalayanlardan biri de dizinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya’ydı. Kulüpten eşiyle çıkan ve çok keyifli görünen Petekkaya, otomobiline binmeden önce magazinden kaçan ünlülere gönderme yaptı.
 
Arka kapıdan çıkabilirdim
Daha önce “Dizide öyle bir kötü adamım ki, o psikolojiye girdim. Yüzüm daha sete giderken asılıyor, hatta özel hayatımda bile asık suratlı bir adam oldum” dese de o gece etrafa gülücük saçan Petekkaya, kendisini görüntüleyen muhabirlere şöyle seslendi: “Ben arka kapıdan da çıkmasını bilirdim ama delikanlı gibi ön kapıdan çıktım. Beni değil ekibi çekin.”
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin