resim yok
30 Nisan 2011 - 00:00

Gönülçelen dizisinin sevieln ismi Tuba Büyüküstün alışveriş turunda!

 

 

Gönülçelen dizisinin başarılı oyuncusu Tuba Büyüküstün, Akmerkez'de objektife takıldı.
 
 Bir arkadaşıyla alışveriş yapan güzel oyunucunun kahkahaları Akmerkez'i şenlendirdi. Genç oyuncunun alışveriş turu 2 saat sürdü
 
“Kendime vakit ayırmaya çalışıyorum.”diyen Tuba Büyüküstün, vakit buldukça kitap okumaya çalıştığını ve seyahat etmek için yazı beklediğini belirtmişti.
 
SON 6 BÖLÜM
 
“Diziyle bir buçuk senemiz geçti. Sonuçta birbirleriyle çok  iyi anlaşan bir ekibiz, ne olursa olsun ayrılıklar zor oluyor.”diyerek Gönülçelen’in bitmesinden duyduğu üzüntüyü belirten güzel oyuncu Gönülçelen’in son 6 bölümünün kaldığını söylemişti.
 
Büyüküstün Monica Belluci ile neden oynayamadığını şu şekilde ifade etti: “Monica Belluci’nin gençliğini oynayacaktım. O kendi gençliğini kendisi oynadı, bu nedenle olmadı”demişti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin