Ceren Karakoç'tan Nursema'ya övgüler!

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç bir dergiye verdiği röportajda kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Nursema karakterini de değerlendiren Karakoç, onun bir arkadaşının olmasını çok istediğini dile getirdi.

ozan
07 Kasım 2023 - 16:12
Magazin

Show TV ekranlarında Cuma günleri seyirci karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisi, ikinci sezonuyla da konuşulmaya devam ediyor. Dizide Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç ise All Magazine dergisinin Kasım sayısına verdiği pozlarla gündemde.

Ceren Karakoç özel hayatından kariyerine özel açıklamalar yaparken aynı zamanda Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Nursema karakterine de övgüler yağdırdı.

23-11/07/1-1699362979.jpg

'Ona Çok Güçlü Bir Kadın Olduğunu Söylemek İsterdim'

Karakoç şu ifadeleri kullandı:

"Nursema gibi bir arkadaşımın olmasını çok isterdim. Nursema'ya aslında çok güçlü bir kadın olduğunu, kimsenin fikrine ve aklına ihtiyacının olmadığını, yeri geldiğinde tepkisini herkese gösterebileceğini ve hayatta ondan daha değerli hiçbir şey olmadığını söylemek isterdim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin