Eda Ece'den hamilelik paylaşımı!

Ünlü oyuncu Eda Ece, hamilelik sürecini sosyal medyadan sevenleriyle paylaştı. Ece, hamileliğin tüm belirtilerini yaşadığını söylerken, bu kez hangi değişimi yaşamayı diledi?

ozan
07 Kasım 2023 - 16:35
Magazin

Son olarak Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakterine hayat veren güzel oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz yaz basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Kısa bir süre sonra da hamile olduğu öğrenilen Ece'nin bebeğinin cinsiyeti merak konusu oldu.

Eda Ece ise hamileliğin tüm belirtilerini yaşadığı bir dönemden geçtiğini ifade eden bir paylaşımda bulundu. Ece'nin sevenleri ise oyuncunun her haliyle güzel olduğunu belirten yorumlar yapmaktan kendilerini alamadı.

Ece'nin yaptığı o hamilelik paylaşımı...

23-11/07/eda-ece-1699364594.jpg

'Saçlarım Gürleşsin'

Güzel oyuncu, paylaştığı bu fotoğrafın altına şu notu düştü:

"Hamilelik sürecinde bir sürü arkadaşımın saçları inanılmaz gürleşmiş. Anneler doğru mu? İyi bir haber olsun bana. Her belirtiyi yaşadım maşallah, bundan mahrum kalamam."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin